H Γκάφα Του PayPal Με Τα €500

8e84b78310951be2dfbbed9383ddbac5

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, όπως συνηθίζει να λέει ο λαός. Σήμερα, αρκετοί χρήστες PayPal έλαβαν email από την υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο κερδίζουν €500 και το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση με τον λογαριασμό τους στο PayPal, προκειμένου να λάβουν τα χρήματα.

Μολονότι πολλοί χρήστες πίστεψαν ότι το email αυτό ήταν ένα είδος "phishing" προκειμένου να συνδεθούν με το λογαριασμό τους και έτσι κάποιοι να υποκλέψουν τα usernames και τα passwords των χρηστών, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε σε αυτή την περίπτωση. Όπως επιβεβαίωσε η Γερμανική σελίδα Facebook του PayPal, το email αυτό στάλθηκε κατά λάθος. Συγκεκριμένα, κάποιο τεχνικό λάθος προκάλεσε την αποστολή του email σε διάφορους χρήστες, με αποτέλεσμα το PayPal να ζητήσει συγνώμη για την αναστάτωση.

Το email που στάλθηκε σε αρκετούς χρήστες PayPal, ανέφερε τα εξής:

Congratulations, you are one of the lucky winners! Look at the same time in your PayPal account after, because there we have you credited the 500 euros. You can redeem your earnings immediately. By the way, we still have many more great ideas to make your summer even better

Ωστόσο, όσοι τολμηροί συνδέθηκαν με τον λογαριασμό τους, είδαν ότι δεν είχε μεταφερθεί κανένα ποσό των €500 σε αυτόν. Τη σύγχυση, για το αν αυτό ήταν ένα τεχνικό λάθος του PayPal ή απλά το έργο ενός απατεώνα, προκάλεσε το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες υπάρχει ένας διαγωνισμός PayPal στη Γερμανία που δίνει €500 σε 10 τυχερούς που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία για να κάνουν μια συναλλαγή. Παρόλα αυτά, μέσω αυτού του email, κανείς δεν πήρε τα €500.


[ via, via ]

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.